Consult tarieven

Per 01-01-2021

Duur Prijs
Intake 1,5 uur € 95,-
Intake (inclusief Oligo/Check 1,5-2 uur € 145
Vervolgconsult 1 uur € 70,-
Vervolgconsult (incl. Oligo/Check) 1+ uur € 120,-
Het is niet nodig om bij elk consult een scan te doen.

Alle voordelen van bovenstaande:

  • Ruim de tijd voor jouw verhaal.
  • Het tarief is inclusief het beknopte advies verslag dat je per mail/post ontvangt. Zo kun je de adviezen, de voortgang van de behandeling en de uitleg over uitslagen van onderzoeken thuis nog eens rustig nalezen.
  • Ook kun je met vragen en bijzonderheden die ontstaan naar aanleiding van het adviesverslag gratis contact met mij opnemen.
  • Vergoeding van consult (gedeeltelijk) mogelijk via aanvullende verzekering

Je krijgt een factuur thuis gestuurd. Voor een OligoScan is het gewenst dat je bloedgroep bekend is. Evenals gewicht en lengte.

Kijk bij consult werkwijze voor meer uitleg over de intake en vervolgconsulten. Ook de blog Ervaringen uit 5 jaar praktijk geeft meer achtergrondinformatie.

Wil je alleen een Oligo/Check met een korte uitleg (maximaal ½ uur) : €95,-

Verzekering

Ik ben lid van de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde). Daardoor komen de kosten voor een consult bij diverse verzekeraars in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. Die vergoeding is ondergebracht in de  aanvullende verzekeringen. Zie bijgaande overzicht zorgverzekeraars  met de vergoedingen voor het verzekeringsjaar 2020. Er zijn waarschijnlijk geen belangrijke wijzigingen voor 2021.

Het wordt vergoed uit de aanvullende verzekering waardoor het eigen risico van de basisverzekering niet van toepassing is.

Aanvullend laboratoriumonderzoek wordt meestal niet vergoed. Zie overzicht verzekeringen voor uitzonderingen.

Voedingssupplementen

Geadviseerde voedingssupplementen worden niet door de verzekeraars vergoed. Je kunt deze supplementen zelf aanschaffen of bestellen bij Vitaregis of de De Roode Roos. In dat geval kun je tot 25% korting krijgen.

Dé praktijk gespecialiseerd in darm gerelateerde gezondheidsklachten

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Hippocrates (460-377 v Chr)