Prikkelbare darm/ spastische darm

Je hebt de diagnose prikkelbare darm syndroom (PDS) gekregen ook wel spastische darm genoemd. En volgens je arts kan daar niet veel meer aan gedaan worden…

  • Je hebt misschien ook al een tijd last van vermoeidheid?
  • De nachtrust is ook niet alles meer?
  • Misschien wordt je snel prikkelbaar?
  • Of je ervaart pijn in de gewrichten en spieren?
  • Kortom, je hebt niet de energie waardoor je bij lange na niet meer kunt doen wat je allemaal zou willen. En er komen alleen maar klachten bij…

Het goede nieuws is dat hier wel degelijk wat aan te doen valt!

Leven met minder klachten, het kan echt!

In mijn praktijk in Wageningen heb ik al veel mensen verlost van hun chronische darmproblemen. Vaak had men daar al lang last van en al van alles geprobeerd. Soms zelfs al hun halve leven! Ook jij kunt een leven hebben met minder of geen buikpijn en andere problemen.
Door redelijk eenvoudige voedingsadviezen, mogelijk aangevuld met de juiste supplementen kunnen je klachten enorm verbeteren.

Heb je nog vragen? Wilt je weten wat voeding voor je kan betekenen? Bel gerust als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken: 0317- 357120. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier om een bericht te sturen.

Jocelyn Louwers

Dé praktijk gespecialiseerd in darm gerelateerde gezondheidsklachten

Marianne
“Na jaren van tobben wordt er dan de diagnose spastische darm gesteld. Wat je er mee moet of tegen moet doen wordt niet verteld.
Teneinde raad ben ik op zoek gegaan en bij Jocelyn terecht gekomen. Dat was een schot in de roos. Binnen 2 maanden had ze me van de ergste pijn af. Helemaal over is het nog niet, maar dat kan ook nog niet. Als je al zoveel jaren met buikklachten loopt. Met dit resultaat ben ik al erg tevreden. Ik kan weer slapen en ben niet meer bang om iets te eten.” Zie ook andere ervaringen.